Välj ditt land eller region.

Close
Logga in Registrera E-post:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

500W PSU för marina laster

PRBX-PR-2002_ENMA500D242x27-CC

Drivs med en nominell 24V distribuerad matning (18 till 36V räckvidd) ENMA500D24 / 2 × 27-CC ger två 27Vdc 20A isolerade utgångar.

Droppning till 10V under 10s kan rymmas och effektiviteten är> 85%.

När redundans inte krävs men applikationen behöver två oberoende utgångar, kan 540W delas mellan de två 27V-utgångarna i valfritt förhållande.


Skydd mot inmatad omvänd polaritet, utgångskortslutning, övertemperatur, överspänning och överström ingår, och den är konstruerad enligt EN60068-2-x och uppfyller säkerhetsstandarden EN 60950.

PSU är förseglad i IP56-fodral för motståndskraft mot högtryckssprutor och tunga vattensprayer, PSU har yttre kylflänsar för termisk utbyte mellan innerkomponenter och omgivningens utsida.

”Fartyg och fartyg är fulla av elektrisk och elektronisk utrustning som kräver robusta och säkra strömförsörjningar,” sade Powerbox. "Även om många applikationer kan drivas av marincertifierade kommersiella kraftförsörjningar utanför hyllan, är andra mycket specifika, vilket kräver unika strömlösningar utformade för att para ihop med den slutliga applikationen."

Servomotorerna som används för att driva ”snabbomkopplade ventiler” för säkerhetsändamål i bränsleinsprutningspumpar, orienterbara propeller och motorstyrning är några av de applikationer som företaget siktar på och säger: ”Eftersom fel är helt enkelt inte ett alternativ i sådana typer av utrustning använder snabbomkopplade ventiltillverkare ofta två oberoende strömförsörjningar för att garantera redundans. Men med tanke på att utrustningen är installerad i mycket kompakta och hårda miljöer, kan detta vara en utmaning för installatören. ”