Välj ditt land eller region.

Close
Logga in Registrera E-post:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Wi-Fi-batteridifferensialomfång för bilmotor

TiePie-automotive-scopes

Dessa "WiFiScopes markerar en ny utveckling av TiePie-teknik, den första och branschens enda Wi-Fi-anslutna fordon
testomfattningar med differentiella ingångar ”, enligt företaget, som förra veckan introducerade fyra allmänt använda differentiella ingång Wi-Fi-omfattningar. ”De olika fordonsområdena är oscilloskop varje dag för bilingenjörer och kan vara det
används via en LAN-, Wi-Fi- eller WAN Ethernet-anslutning, men fortfarande med en USB 2.0 / 3.0-anslutning. "

Att ha ett inbyggt batteri gör det möjligt att göra helt trådlösa differentiella mätningar med fullständig galvanisk isolering, och kabeldraget Ethernet tillåter drift över långa avstånd. "Med en WiFi-anslutning kan trådlösa mätningar utföras på en bil, där datorn inte behöver ligga bredvid bilen," sade TiePie och tilllade att specifik kunskap om nätverk inte krävs och den tillhörande "Multi Channel" PC programvara presenterar tillgängliga USB-instrument och nätverksinstrument som ska väljas.

Kontinuerlig dataöverföring i realtid är möjlig via WiFi, LAN, WAN eller USB, med hastighet varierande beroende på gränssnittet - det högsta tillgängliga är 200Mample / s.


Differensmätningar sker via ett enda BNC-kontakt, endast en av områdena (se tabell nedan) har ett enda slut.

Förutom omfattningsläge kan den tillhörande programvaran använda instrumenten som: spektrumanalysator, datalogger, voltmeter eller protokollanalysator - resultaten kan visas i diagram, tabeller och i mäterstilskärmar.

Programvaran innehåller fordonsfunktioner som: vevaxelsignalen kan förvandlas till en motorvarvtalsgraf (rpm) eller visas som vevaxelns vinkel mot tiden. Driftscykelsignaler och pulsbreddmodulerade signaler, till exempel används för att driva ventiler, kan omvandlas till diagram.

Snabbinstallation gör det möjligt att välja mätningar med några musklockor. Över 700 finns tillgängliga, inklusive för vanliga fordonssensorer och ställdon, var och en innehåller nödvändigt instrument
inställningar, exempelvis signaler och bakgrundsinformation om hur du ansluter instrumentet.

TS610004DW-XMSG TS605004DW-XMSA TS5004DW
Max prov / s 1G 500M 50M
Upplösning 8/12 / 14 / 16bit 8/12 / 14 / 16bit 12/14 / 16bit
buffert 256 Mpoint 256 Mpoint 128kpoint
bandbredd 250 MHz 250 MHz 50MHz
ingångar differentiell/
single-ended
differentiell differentiell
Sureconnect varje kanal varje kanal varje kanal
Övrig SafeGround
på varje kanal
minskad effekt
reducerat brus
grundpris E 2128,00 E 1794,00 E 1888,00

Det finns en webbplats.