Välj ditt land eller region.

Close
Logga in Registrera E-post:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Fakturaförklaring

Kära alla användare, du kommer att få vår officiella kommersiella faktura efter att du har köpt från Ocean-Components.com, läs instruktionerna nedan noggrant.

1, instruktion av utfärdad faktura

Fakturor kommer att utfärdas från Ocean-Components.com. Fakturabeloppet kommer att vara föremål för beloppet för det faktiska beloppet du betalade.
Ocean-Components.com tillhandahåller två sorters fakturor, momsfaktura (ej avdragsgilla) och momsfaktura (avdragsgilla).
För att förbättra driftseffektiviteten och undvika retureffekt kommer fakturan att utfärdas inom fem arbetsdagar efter att användarna har fått varor.
Fyll i korrekt adress, kontaktperson, telefonnummer för att säkerställa att fakturor kan levereras exakt. Om du inte fyller i denna information skickar Ocean-Components.com faktura till samma adress som levererade varor, så att vi kan kontakta dig i tid.

2, momsfaktura

Ocean-Components.com utfärdar vanligtvis momsfaktura för användare som inte är allmän skattebetalare.
Vänligen skriv rätt namn på företaget och skatteinformationen på fakturan.

3, momsfaktura

Om du behöver utfärda "momsfaktura", vänligen kontakta vår redovisning, annars kommer Ocean-Components.com: s system att utfärda momsfaktura.
Vänligen fyll i och kontrollera noga med all fakturainformation, Ocean-Components.com tar inte ansvar om något misstag.
Specialfaktura för moms skickas med express när du har bekräftat leveransen.
Vänligen fyll i företagsnamn, adress, telefonnummer, skattnummer, banknamn och konto, fakturasändningsadress, så att användarna kan använda momsfaktura normalt, men all information måste vara densamma som skattebetalning.
Företagets namn måste vara namnet på industriell och kommersiell registrering.
Företagets adress och telefonnummer på fakturan måste vara samma som din företagsinformation.
Skatteregistreringsnummer är numret på << skatteregistreringscertifikat >>, vanligtvis 15 nummer, kontrollera noga och mata in.
Bankens namn och kontonummer måste skrivas för båda.

4, tillkännagivanden

Om användare skriver fel information för specialfaktura för moms, kommer Ocean-Components.com att utfärda momsfaktura automatiskt och utan returer.
Ocean-Components.com accepterar inte begäran om återutgivning av specialfaktura för moms om vi redan har utfärdat faktura enligt användarinformation.

5, vänlig påminnelse

Om du har några tvivel om utfärdad faktura, vänligen kontakta Ocean-Components.com finansavdelning.
Om du inte får fakturan inom 30 dagar efter att du skaffat varor, vänligen kontakta Ocean-Components.com kundtjänst. Vi kommer inte att utfärda fakturan andra gången om du inte kan kontakta oss på 90 dagar (sedan orderdatum)
Produktnamn på faktura kommer att skriva elektroniska komponenter, artikelnummer kommer att skrivas som verklig beställning, ingen annan speciell begäran.

6, fakturainvändning

Vänligen kontakta vår kundtjänst om du får reda på att fakturainformationen är felaktig i ordning, Ocean-Components.com kommer att ersätta och skicka rätt sådana så snart som möjligt.
Vänligen kontakta vår kundtjänst om du vill ändra fakturainformation, vi skickar en reviderad faktura till din angivna adress efter att vår finansavdelning har bekräftats.
Utan kundtjänstgodkännande accepterar vår finansavdelning inte ansökan om återutgiven faktura från telefon, fax, e-post.